Bul-Original
Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.


 
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg

Informatie

Bestellingen:

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 inclusief BTW. Bij bestellingen boven € 100,- in Nederland zullen geen verzendkosten in rekening worden gebracht.
Voor bestellingen buiten Nederland worden de verzendkosten afhankelijk van het gewicht van de bestelling  in rekening gebracht.

Betaling is mogelijk via drie methodes:
1. Vooraf betalen tnv PetQure op banknummer:
     IBAN:   NL27ABNA0401438260 en
     BIC:     ABNANL2A
2. i-DEAL (gratis)
3. Onder rembours

De bestelling wordt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen toegestuurd. U ontvangt hiervan per email een bevestiging.

Mochten u vragen hebben over uw bestelling dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Het mailadres is:  petqure@gmail.com

Retouren:

Mocht u een product willen retourneren, onder teruggave van het aankoopbedrag (inclusief de aan PetQure betaalde verzendkosten), dan is dit binnen 14 kalenderdagen mogelijk.

Voorwaarde is wel dat u het product terugstuurt in de onbeschadigde verpakking.  Producten waarvan de verpakking zodanig geopend is dat het voor ons niet mogelijk is het product opnieuw te verkopen, kunnen niet worden geretourneerd.
Als u het product wenst terug te sturen, verzoeken wij u ons hierover per mail te informeren. De verzendkosten van het retourneren van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag (inclusief de aan PetQure betaalde verzendkosten) zal binnen één week na ontvangst van de retourzending op uw rekening worden terugbetaald.

Wij verzoeken u het product te retourneren aan:

PetQure, Straatje 2a, 8081 RN Elburg.
 

Klachtenregeling
Privacybeleid