€ 51,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken
Urinary Moderate Calorie ondersteunt de urinewegen, lost struvietstenen op en zorgt voor het behoud van een gezond gewicht.
Het is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van urinekristallen. Het helpt de vorming van blaasstenen te verminderen. Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine van je kat beperkt. Dit helpt de urinewegen gezond te houden. Urinary S/O Moderate Calorie heeft een gematigd energiegehalte. Zo helpt het je kat ook nog eens om haar gezonde gewicht te behoudenUrinary S/O 

Verkrijgbaar als droogvoer in 1,5 kg, 3,5 kg, 7 kg en 9 kg en als portieverpakking natvoer van 48 x 85 gram

Waarschuwing: Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Diet is niet geschikt voor kit­tens en drachtige of zogende poezen. Bij oudere dieren wordt aanbe­volen de nierfunctie regelmatig door uw dierenarts te laten controleren.

Wilt U een andere hoeveelheid droogvoer of portiverpakkingen met nat voer?

Klik dan hier.

Kan worden voorgeschreven bij:
- Calciumoxalaatstenen (steenvorming in de blaas)
- Struvietstenen (steenvorming in de blaas) 

Belangrijkste eigenschappen:
-Oplossen van struvietstenen
Dankzij de speciale samenstelling wordt het doel­treffend oplossen van struvietstenen mogelijk gemaakt.
-Gematigd energiegehalte
Een gematigd energiegehalte helpt het risico van overge­wicht te verminderen.
-Toename van het urinevolume
Door een verhoogde vochtopname neemt de hoeveelheid urine toe. Hierdoor wordt de concentratie van kristalvor­mende bestanddelen in de urine beperkt en het risico van de vorming van blaasstenen verlaagd.
-Ondersteuning van de blaaswand
Toevoeging van GAG’s (glycosaminoglycanen) aan de voeding kan de blaaswand ondersteunen bij katten met urinewegproblemen.

Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, tarwegluten, plantaardige vezels, maïsmeel, maïsgluten, dierlijk vet, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, soja­olie, Fructo­Oligo­Sacchariden (FOS), eipoeder, DL­methionine, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), taurine, L­carnitine
 

Opties:

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 51,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen