Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 19,35
Prijs per tube met 30 gram
Aantal: Bestellen
Vetramil Honingzalf is een zalf op basis van honing en etherische oliën, die de genezing van kleine en grotere huidwonden stimuleert. Honing bevat enzymen, die een vuil opruimende werking hebben. Hierdoor worden wonden sneller schoon. Dit komt de snelheid van de genezing alleen maar ten goede. De etherische oliën in de Vetramil zalf ondersteunen dit proces.

Verkrijgbaar in een tube met 30 gram

Dosering: 
1 a 2 maal daags dun aanbrengen.

Toepassing:
Zorg, dat de wond schoon is. Anders schoonmaken met water en drogen met schone doek. Eén á twee keer daags de zalf op de wond aanbrengen. Zorg er ook voor dat met name de randen van de wond goed zijn ingesmeerd, omdat van daaruit de genezing gaat plaatsvinden. Mocht het een erg grote wond zijn, dek deze dan af met een steriel gaasverband. 

Waarschuwing:
Niet gebruiken indien de tube beschadigd is in verband met de mogelijkheid, dat de zalf niet meer goed schoon is en er bijvoobeeld bacteriën in zijn gekomen. Daarom ook altijd de tube na gebruik goed sluiten.
Ook is het heel erg belangrijk, dat ervoor wordt gezorgd, dat de inhoud van de tube niet in direct contact komt met de wond!

Samenstelling:
Cetostearyl-alcohol, natrium-laurylsulfaat, isopropyl-meristaat, paraffine, witte vaseline, honing, etherische oliën, Cardiospermum.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 19,35
Prijs per tube met 30 gram
Aantal: Bestellen