Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 30,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen
All Sept van NML pas ik toe bij alle aandoeningen die gepaard gaan met verminderde weerstand tegen infectieziekten, zoals bacteriële, virale en schimmelinfecties. Bij (chronische) ontstekingen van de slijmvliezen van onder andere luchtwegen en maag-darmkanaal, zoals niesziekte en kennelhoest zie ik positieve resultaten.
Het ondersteunt het Immuunsysteem,zodat de ontsteking wordt geremd.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
 
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
All Sept wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de All Sept druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Bevat extracten van Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis rhizoma), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 35%.

All Sept van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.
 

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 30,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen