Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 41,95
Prijs per pot met 250 gram
Aantal: Bestellen
Joint comp van NML is een aanvullend diervoeder, dat zorgt voor een goede smering van de gewrichten. Het  glucosaminesulfaat en chondroitinesulfaat ondersteunt de opbouw en het behoud van gezond kraakbeen in de gewrichten. Het kraakbeen fungeert als een stootkussen tussen beide delen van het gewricht. 
Omdat Calcium vaak al voldoende in diervoeding aanwezig is, bevat Joint comp dit niet. Daardoor is Joint Comp ook geschikt voor jonge dieren.

Verkrijgbaar in pot met 250 gram

Dosering:
Hond: 2 x daags 2 gram
Kat: 2 x daags 1 gram

De Phytonics poeder- en kruidensupplementen bevatten alleen werkzame bestanddelen en geen overbodige vulstoffen en zijn hierdoor zuinig en krachtig in gebruik. De supplementen kunnen over het voer worden gegeven. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de bak kan worden geblazen.
 
Samenstelling:
Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Schietwilg (Salix alba), Wierookboom (Boswellia serrata) en Zwarte bes (Ribes nigrum). Methylsulfonylmethaan (MSM), Glucosaminesulfaat 2 KCI, Vitamine C (als L-ascorbinezuur), Magnesiumcitraat), Chondroïtinesulfaat, L-Cysteïne,Vitamine B3 (nicotinamide), Mangaan (als -aminozuurchelaat) en Koper (als -aminozuurchelaat). Bentonite-Montmorillonite en Himalayazout.

Joint comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 41,95
Prijs per pot met 250 gram
Aantal: Bestellen