Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 25,50
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen
Immu boost van NML gebruik ik bij een verhoogde infectiedruk, dus indien er virus-, schimmel-, of bacteriële infecties heersen. Ik pas het toe ter ondersteuning bij niesziekte en kennelhoest. Met name is dit middel vaak nodig bij wisseling van de seizoenen, specifiek in het voor- en najaar, omdat er dan vaker een verhoogde infectiedruk heerst.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 10-20 druppels
Kat: 2 x daags 10 druppels

Een kuur duurt 10 dagen.
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Immu boost wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de immu boost druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Bevat extracten van Echte salie (Salvia officinalis), Gewone vlier (Sambucus nigra), Groene thee (Camellia sinensis), Hokjespeul (Astragalus membranaceus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa),
Rode zonnehoed (Echinacea purpurea), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) en
westerse karmozijnbes (Phytolacca americana). Bètacaroteen, LLysine en ZinkLMethionine.
Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 56%.

Immu boost van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.
 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 25,50
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen