Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen
Strezz van NML pas ik toe bij acute en chronische stress zowel fysiek als emotioneel. Het vermindert het gevoel van stress en angst. Strezz ontspant zonder het dier te versuffen. Ook is dit product goed te gebruiken voor en na een operatie om het herstel te bevorderen.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5 druppels
Kat: 2 x daags 3 druppels
 
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Strezz wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna Strezz druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Bevat verdunde extracten van Valkruid (Arnica montana), Bitterzoet (Dulcamara), Sint-Janskruid (Hypericum perforatum), Grote wolfsklauw ( Lycopodium clavatum) en Walnoot (Juglans regia).Verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis), Natrium muriaticum en Zincum metallicum. Bentonite-Montmorillonite en Himalayazout. Alcohol 33%.

Strezz van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen