Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 26,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen
Spleen comp van NML gebruik ik bij miltaandoeningen, bijv. bij een miltvergroting. Gebruik dit middel niet zomaar als u vindt, dat uw huisdier een dikke opgeblazen buik heeft. Maar mocht de dikke buik zijn ontstaan door een  miltvergroting, die niet operabel is, dan is spleen comp goed toe te passen. Ook gebruik ik het als ondersteuning bij auto-immuunziekten en allergieën. Ook pas ik het toe als er vocht in de ledematen zit. Spleen comp zet ik in om de milt-, lever- en nierfunctie te verbeteren.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
 
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Spleen comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de spleen comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Extracten van Engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Calamus aromaticus), Mariadistel (Carduus marianus), Amerikaanse sering (Ceanothus americanus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Stinkende gouwe (Chelidonium majus), Artisjok (Cynara scolymus), Grote wolfsklauw (Lycopodium clavatum), Paardenbloem (Taraxacum officinale), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Gember (Zingiber officinale). Bentonite-Montmorillonite en Himalayazout. Alcohol 25 %. 

Spleen comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 26,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen