Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 26,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen
Spine comp van NML pas ik toe bij allerlei aandoeningen van de wervelkolom zoals bijv. spondylose. Ook schrijf ik het voor bij beschadiging van ligamenten, bij hernia klachten en wervelblokkades. Het is dus goed toe te passen in geval van slijtage en een pijnlijke rug. Spine comp werkt spierontspannend en pijnstillend. Het werkt ondersteunend bij kissing spines en het Wobbler syndroom.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
 
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Spine comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de spine comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Bevat extracten van Berk (Betula Alba), Boswellia (Boswellia serrata), Driekleurig viooltje (Viola tricolor), Grote klis (Arctium lappa), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Heermoes (Equisetum Arvense), Jeneverbes (Juniperus communis), Saffraan, Chondroïtinesulfaat, Glucosaminesulfaat, Magnesiumcitraat, MSM, verdunning van Alumina, Himalayazout en Montmorillonite-Bentonite.

Spine comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 26,50
Prijs per flesje met 50 ml
Aantal: Bestellen