Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen
Liver comp van NML pas ik toe bij een slechte leverfunctie en bij spijsverteringsproblemen ten gevolge van leverproblemen.
Door een slecht werkende lever kunnen ook vachtproblemen ontstaan. In dat geval zie je vaak een droge huid ontstaan, vaak gepaard met jeuk. Zeker als er dan ook nog sprake is van een emotionele onbalans (hormonaal) en agressief gedrag of irritatie is het zaak de lever te ondersteunen!
Denk maar bij woede en irritatie aan: galspuwen of"iets op je lever hebben"
Een gezonde lever speelt een belangrijke rol bij de afbraak van gifstoffen.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
 
Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Liver comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de liver comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Extracten van Artisjok (Cynara scolymus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Calamus aromaticus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Mariadistel (Carduus marianus) en Paardenbloem (Taraxacum officinale). Verdund extract van Stinkende gouwe (Chelidonium majus). Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 31%. 

Liver comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen