Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen
Kidney comp van NML pas ik toe bij nierproblemen zoals nierstenen en (chronische) nierinsufficiëntie. Het heeft een regulerende werking op de urinewegen en bevordert het oplossen van kleine nierstenen en niergruis.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml vloeistof

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
Geef bij chronische aandoeningen minimaal 2 x per jaar, in voor- en najaar, een drainage-kuur. 

Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Kidney comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de kidney comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Extracten van Asperge (Asparagus officinalis), Berendruif (Arctostaphylos uva ursi), Berk (Betula alba), Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis rhizoma), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Kattensnor (Orthosiphon stamineus) en Zuurbes (Berberis vulgaris). Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 25%.

Kidney comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml
Aantal: Bestellen