Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml inhoud
Aantal: Bestellen
Cardio comp zet ik in ter ondersteuning van de reguliere behandeling van hartklachten, maar ook als er verdenking bestaat van een minder goed functionerend hart en de klachten nog niet zo erg zijn, dat er al hartmedicijnen moeten worden toegepast. De dieren kunnen last hebben van  zwakte/lusteloosheid, depressie, slechte eetlust, gewichtsverlies, zware ademhaling, hoesten, flauwvallen en opgezette buik (ascites). Ook is het geschikt om toe te passen bij patiënten die overgevoelig zijn voor digitalis.(dat kan in het reguliere hartmedicijn zitten)

Verkrijgbaar in fles met 50 ml

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels

Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Cardio comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de Cardio comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven. 

Samenstelling:
Bevat verdunde extracten van Laurierkers (Laurocerasus), Meidoornkruid (Crataegus), Roos van Jericho (Anastatica hieronchuntica) en Voorjaarsadonis (Adonis vernalis). Verdunning van Ammonium carbonicum. Bentonite- Montmorillonite. Alcohol 35 %.

Cardio comp van NML behoort tot de Phytonics serie en mag alleen door dierenarts en HBO-gediplomeerd therapeut worden verkocht.

Verzendkosten

€ 3,95 

€ 29,95
Prijs per fles met 50 ml inhoud
Aantal: Bestellen