Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 19,95
Prijs per pot met 90 capsules
Aantal: Bestellen
PUUR Omega-3 is ontstekingsremmend,zorgt voor een soepele beweging, een gezonde huid en vacht.
In dierenvoeding (blik of brokken) is vaak een overmaat aan omega-6 en te weinig omega-3 aanwezig. Dit kan leiden tot ontstekings-reacties.
PUUR Omega-3 is geconcentreerd en bevat per capsule 180 mg EPA en 120 mg DHA.

Verkrijgbaar in pot met 90 capsules

Dosering: 
Hond 1 capsule per 10 kg
Kat 1 capsule per 5 kg  

Uitleg:
Een gezonde verhouding tussen omega-3 en omega-6 zou volgens onderzoek maximaal 1:4 moeten zijn. Om deze gunstige verhouding te krijgen dient omega-3 te worden toegevoegd aan het voer. In dierenvoeding (blik of brokken) is vaak een overmaat aan omega-6 en te weinig omega-3 aanwezig. Dit kan leiden tot ontstekings-reacties.
Omega-3 vetzuren zitten voornamelijk in vis. Om bijvoorbeeld 1 gram werkzame EPA te krijgen moet een dier ongeveer 150 gram vette vis eten. Dit zou niet alleen erg duur, maar ook erg calorierijk zijn. PUUR Omega-3 is geconcentreerd en bevat de meervoudig onverzadigde vetzuren EPA en DHA.
EPA, Eicosapentaeenzuur zorgt voor een gezonde huid en vacht, voor soepele beweging en voor gezonde nieren.
DHA, Decosahexaeenzuur, heeft primair zijn uitwerking op het zenuwstelsel. Het komt in hoge dosis voor in de hersenen en heeft effect op de ontwikkeling hiervan. Ook wordt DHA ingezet bij degeneratieve processen in het zenuwstelsel, waardoor het van groot belang is voor het ouder wordende dier. 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 19,95
Prijs per pot met 90 capsules
Aantal: Bestellen