Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 31,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Sabal homaccord is een homeopathisch middel, dat ik gebruik bij prostaatklachten. De reuen, die last hebben van prostaathypertrofie, plassen vaak moeilijk of het duurt veel langer voordat ze klaar zijn met plassen. Ook de urinestraal is minder krachtig. Tevens komt het nogal eens voor, dat er aan het einde van het plassen wat bloed bij de urine zit.
Als de reuen er erg last van hebben, kunnen er ook problemen bij het ontlasten ontstaan. De ontlasting komt er iets minder gemakkelijk uit en ziet er afgeplat uit. Dit betekent, dat er iets drukt op de ontlasting anders kan deze er niet afgeplat uitkomen. Dit komt omdat de prostaat vergroot is, doordat de hond bijvoorbeeld loopse teefjes heeft geroken. Dit is een heel normale reactie van de prostaat. Maar de prostaat kan daar als het ware wat in doorschieten. Hij blijft te groot en gaat drukken op de urineweg, die van de blaas naar buiten loopt en soms dus ook op de endeldarm. De urineweg is dus half ingedrukt en daardoor kan de urine minder gemakkelijk van de blaas naar buiten lopen. Een mogelijkheid om dit probleem op te lossen is Sabal homaccord.

Verkrijgbaar in fles met 30 ml en met 100 ml

Wilt u een fles met 30 ml?

Klik dan hier.

Dosering:
Hond: 2x daags 15-20 druppels liefst 5 á 10 minuten voor of na het eten. Mocht dit niet lukken, dan met een klein beetje voedsel toedienen. Als de klacht over is weer stoppen met de sabal.
Vaak is in bepaalde periodes (denk aan de loopse teven)  toediening van Sabal nodig.

De  Sabal homaccord 100 ml wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen.Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de Sabal homaccord druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.

Samenstelling:
Sabal serrulata  Ø  0,9g    
Sabal serrulata  D10 0,3g
Sabal serrulata  D30 0,3g
Hepar sulphur    D10 0,7g
Hepar sulphur    D15 0,7g
Hepar sulphur     D30 0,7g
Hepar sulphur     D200 0,7g
Hulpstoffen: Alcohol, water.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 31,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen