Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 51,00
Prijs per pot met 350 tabletten
Aantal: Bestellen
Vitamine C vind ik een erg belangrijk Vitamine met heel veel goede effecten. Dit Vitamine wordt met de urine uitgescheiden en zorgt er voor dat de urine zuurder  wordt. Als er sprake is van een beginnende blaasontsteking bij dieren, schrijf ik Vitamine C voor.

Daarnaast ondersteunt Vitamine C het immuunsysteem , tanden en botten. Voorts is vitamine C van belang voor het behoud van een gezonde huid. Het bevordert de energiestofwisseling, verhoogt de ijzeropname en draagt bij aan de fitheid. Vitamine C draagt tevens bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten.
Het speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen en is betrokken bij het geheugen en levert een bijdrage als antioxidant
Om deze laatste reden zet ik Vitamine C vaak in ter ondersteuning bij de strijd tegen tumoren.
Aan honden van grote rassen geef ik Vitamine C, omdat het de botten ondersteunt.

Verkrijgbaar in een pot met 150 en 350 tabletten.

Wilt U een pot met 150 tabletten?

Klik dan hier.

Dosering:
Afhankelijk van de reden:
Hond: 1-3 tabletten per dag, met het eten
Kat: 1/2 -1 tablet per dag, met het eten.

Bij een blaasontsteking start ik bij een hond meestal met 3 tabletten per dag. De Vitamine C wordt uitgescheiden met de urine en is zuur. Bacteriën, die de blaasontsteking veroorzaken, houden meestal niet van een zure omgeving. Zij gaan dood en op die manier verdwijnt de blaasontsteking. Als de urine er weer goed uitziet, gaat u nog 2 á 3 dagen door met 3 tabletten per dag. Vervolgens bouwt u af naar 1 tablet per dag en stopt na ongeveer een week. 
Een ander goed effect van Vitamine C is, dat door de verzuring van de urine kristallen oplossen, die hier niet tegen kunnen. Struviet kristallen kunnen niet tegen een zure omgeving en zullen dus oplossen. Dus bij een blaasontsteking veroorzaakt door struvietkristallen , helpt Vitamine C ook heel erg goed!
Bij een kat met blaasontsteking start ik met 1 a 2 tabletten per dag. Zeker als de blaasontsteking wordt veroorzaakt door blaasgruis (struvietkristallen).Als het goed gaat , bouwt u in de loop van 14 dagen af naar 1/2 -1 tablet per dag. 

Plantina C 1000 is een orthomoluculair voedingssupplement. Deze vitamine C wordt uit natuurlijke grondstoffen gewonnen. 

Ingrediënten:
Vitamine C, glansmiddelen (stearinezuur, calciumstearaat), vulstof (microkristallijne cellulose), stabilisatoren (natriumzetmeelglyconaat, siliciumdioxide).

Bevat geen:
Bevat géén van de allergenen volgens annex 3-bis van EU-richtlijnen 2003/ a9/EC en 2006/142/EC (en updates): glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut), ei, vis, aardnoten (pinda’s), soja, zuivel (inclusief lactose), schaalvruchten (noten zoals amandelen, hazelnoten,
walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten), selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfi et (meer dan 10 mg zwaveldioxide per kilo of liter), lupine, schaal- en weekdieren. Bevat verder geen gist, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-,
geur- en smaakstoffen, zoetstoffen (suiker, fructose, sorbitol, mannitol, sacharine, xylitol, cyclamaat, aspartaam), kruiden (hypoallergeen) en GMO-stoffen (genetisch gemodificeerd).

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 51,00
Prijs per pot met 350 tabletten
Aantal: Bestellen