Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 36,95
Prijs per fles met 100 ml
Aantal: Bestellen
Reneel H is een homeopathisch middel, dat  ik gebruik bij een gevoelige blaas en als er een verhoogde urine-uitscheiding gewenst is, zoals bijvoorbeeld bij blaasgruisproblemen. Ook gebruik ik Reneel bij nierinsufficientie, wat helaas vaak voorkomt bij oudere katten en honden. Bij deze groep dieren heb ik bijzondere resultaten van de Reneel gezien. Deze dieren krijgen meestal "nierdieet" eventueel in combinatie met medicijnen van uw eigen dierenarts, zoals bijv Fortekor. Nierdieet is voedsel, wat ervoor zorgt, dat de nier zo min mogelijk wordt belast en zo goed mogelijk blijft functioneren. Vaak zijn deze oudere katten en honden erg mager en ziet hun vacht er pluizig en droog uit. De haren staan ook vaak wijd uit. Her en der lijkt het soms of er een vettig gebiedje tussen de haren zit.
De eetlust van nierpatiënten is ook vaak niet zo goed. 
Deze groep heb ik Reneel voorgeschreven naast het dieet en de eventuele reguliere behandeling en....een groot deel van deze nier patiënten gaat er beter uitzien, eet beter en gedraagt zich levenslustiger. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en natuurlijk moet je geen wonderen verwachten, maar dit middel heeft geen bijwerkingen en kan met andere medicijnen gecombineerd worden. Een aanrader als er niet goed genoeg wordt gereageerd op de reguliere aanpak!

Verkrijgbaar in fles met 30 ml en 100 ml

Wilt U een fles met 100 ml?

Klik dan hier.

Dosering:
Hond: 2x daags 10- 15 druppels liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten
Kat: 2x daags 5-10 druppels liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Als het goed gaat: afbouwen naar eigen inzicht, echter bij een chronische nierinsufficiëntie zou ik niet volledig stoppen. Deze katten hebben toch elke dag wel minstens 3 druppels nodig.

De Reneel wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen.Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de reneel druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven. 

Samenstelling :
Berberis vulgaris D6 10 g
Equisetum hyemale D4 10g
Cantharis vesicatoria D6 10g
Populus tremuloides D4 10g
sabal serrulata D4 10g
Solidago virgaurea D4 10g

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 36,95
Prijs per fles met 100 ml
Aantal: Bestellen