Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 19,95
Prijs per pot met 100 gram
Aantal: Bestellen
PUUR Tranquil  is een mineralen- en kruidenmengsel, dat zorgt voor ontspanning en rust gedurende een langere periode.
Het zorgt voor meer rust en ontspanning zonder suf te maken. Dit supplement wordt ook gegeven ter ondersteuning bij training van drukke, gespannen, schrikachtige of angstige dieren. Bij vuurwerk.

Voordelen:
- Kan langdurig gegeven worden zonder bijwerkingen
- Vermindert onrust, bijvoorbeeld tijdens het reizen
- Voor hyperactieve honden om de reactie op externe prikkels te verminderen
- Geeft het dier rust bij gewijzigde omstandigheden in gezin of roedel

Verkrijgbaar in pot met 100 gram poeder.

Dosering:
Hond < 10 kg: 1 tot 2 x daags 1 maatschep
Hond 10-25kg: 1 tot 2 x daags 2 maatscheppen,
Hond > 25kg: 1 tot 2 x dags  3 maatscheppen
Kat: 1 tot 2 x daags 1 maatschep.

1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.

Waarschuwing: 
Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. De dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Wanneer het gewenste gedrag bereikt is kan gezocht worden naar een onderhoudsdosering, langzaam afbouwen tot ongeveer de helft van de aangegeven dagdosering.

Samenstelling per 1 gram:
Dong Quai, Hop (Humulus lupulus), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), Meidoorn (Crataegus oxyacantha), Sint-Janskruid (Hypericum perforatum), 90,1 mg L-Tryptofaan, 90,1 mg Vitamine B3 (nicotinamide), 73,0 mg Magnesium (als -citraat), 37,4 mg Vitamine B6 (als pyridoxine HCl) 28,5 mg Zink (als -L-methionine) en 9,12 mg Inositol. Een verdunning van Natrium phosphoricum.

Werking van de bestanddelen:
Ontspannend en kalmerend. Voor een goede concentratie en ontspannen alertheid. PUUR Tranquil maakt niet suf of sloom en is ideaal als ondersteuning bij de training van honden. PUUR Tranquil haalt de scherpe kantjes eraf en zorgt dat het dier niet te heftig reageert op prikkels van buitenaf. PUUR Tranquil wordt door gedragskundigen gecombineerd met gedragsondersteuning en –training. Het maakt dieren die snel afgeleid zijn beter aanspreekbaar waardoor ze ontvankelijker worden voor positieve correctie en beloning. PUUR Tranquil wordt met zeer goede resultaten ingezet in de aanpak van vuurwerkangst (vanaf 1 december) in combinatie met PUUR Nervositeit (vanaf 15 december erbij).

Let op: de dosering luistert vrij nauwkeurig, kijk goed naar het gedrag van het dier. Bij onvoldoende resultaat de dosering langzaam verhogen. Bij het gewenste gedrag kan een onderhoudsdosering worden gegeven (de helft van de aangegeven dagdosering).

Behandelingsduur:
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.
Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.
Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaren:
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 graden Celsius. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 19,95
Prijs per pot met 100 gram
Aantal: Bestellen