€ 16,75
Prijs per 1 pot van 250 gram
Aantal: Bestellen
TROVET Balance is een aanvullende vitamine en mineralenmix voor honden en katten. Het bevat alleen hoogwaardige grondstoffen in een hoge concentratie. Het is zowel geschikt voor tijdelijk of permanent gebruik. Het heeft geen specifieke smaak, wordt goed gegeten en is gemakkelijk toe te dienen. 

TROVET Balance kan uitstekend ingezet worden ter aanvulling van een zelfbereide (dieet)-voeding voor honden en katten met een voedselovergevoeligheid of –allergie.
Ook is het ideaal voor een niet toereikende voeding of voor honden die behoefte hebben aan extra vitaminen of mineralen in geval van bijvoorbeeld stress, hoge prestaties of herstel. 

Verkrijgbaar als 1 pot van 250 gram

Belangrijke eigenschappen:

-  TROVET Balance bevat alle benodigde vitaminen en mineralen in optimale verhouding en hoeveelheden voor het dier. Ideaal ter aanvulling van zelf-bereide en niet-toereikende voeding.

Zeer geschikt in combinatie met niet-volledige (dieet)voeding zoals de Trovet Unique Protein reeks. (zie bij hond of kat dieetvoer: Trovet en dan: UPL,UPR,UPV,UPT,UPQ,UPH) 

- Uitgebalanceerde voeding stimuleert een goede gezondheid en draagt bij aan herstel van huid en vacht.

- Geen specifieke smaak en eenvoudig te doseren.

- Geschikt voor honden en voor katten.

- Kan worden ingezet ter aanvulling van een zelf-bereid dieet bij het diagnosticeren van voedselgerelateerde dermatose of overgevoeligheid.

- Raadpleeg bij het samenstellen van zelf-bereide voeding bij langdurig gebruik altijd het advies van een deskundige.
 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 16,75
Prijs per 1 pot van 250 gram
Aantal: Bestellen