Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u aan
Hella Mentjox 
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
Hella Mentjox is sinds 25 jaar in haar eigen praktijk als dierenarts werkzaam. Zij houdt zich bezig met Acupunctuur, Homeopathie en Bach-therapie. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de Orthomoleculaire Geneeskunde, Voedingsleer en de diverse voedingssupplementen.

"Voor mij is de Diergeneeskunde een enorm boeiend vak. Juist doordat ik mij heb toegelegd op de alternatieve diergeneeskunde, kom ik vaak patiënten tegen, die al een heel circuit hebben doorlopen en helaas nog steeds klachten hebben. Het is dan een enorme uitdaging om deze dieren te helpen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Daarnaast is het vaak nodig om deze dieren, die vaak veel antibiotica of corticosteroïden (bijnierschorshormonen) hebben gehad, te ontgiften. Deze webwinkel is dan ook bedoeld om eigenaren informatie te verstrekken over diverse natuurlijke producten en dieetvoeders en hen tevens de mogelijkheid te bieden om deze voor een nette prijs te kopen".
 
Inge van der Werf is al jarenlang werkzaam in de logistieke sector. Zij heeft altijd belangstelling gehad voor alternatieve therapieën en dieren.


"Ik vind dat iedereen de vrijheid moet hebben om zelf een keuze te maken of er van een reguliere of alternatieve therapie gebruik wordt gemaakt. Dit geldt zowel voor mens als voor dier. Het staat voor mij buiten kijf dat het belangrijk is om voor gezondheidsklachten een oplossing te vinden die de minst schadelijke bijeffecten heeft. Producten op natuurlijke basis hebben mijn absolute voorkeur. Op basis van de ervaring van Hella kan een aantal producten worden aangeboden in deze webwinkel, waar veel honden en katten baat bij kunnen hebben. Graag draag ik hier een steentje aan bij via mijn juridische, logistieke en financiële expertise"