Cholodin
Cholodin is een aanvullend diervoeder, dat geschikt is voor de oudere hond met beperkingen, zoals veranderingen in het gedrag, maar ook in het geheugen. Het kan ondersteunend werken bij klachten welke veroorzaakt kunnen worden door het ouder worden van de hersenen. In de praktijk zie ik bij een aantal demente dieren in cognitief opzicht een lichte tot goede verbetering.

.Verkrijgbaar in een pot met 50 tabletten

Dosering: 
Hond: 1 maal daags 1 tablet.

Toepassing:
De tablet wordt goed verdragen en opgenomen. Honden eten ze als een snoepje  Indien dit niet het geval is kan het tablet verpulverd door het voer gegeven worden. De effectieve dosering en het moment waarop de pil wordt gegeven luistert heel nauw. Doe dit dus naar eigen inzicht.

Samenstelling: 
Gist, dl-methionine, cellulosepoeder, lecithine, beenderas, lactose, zetmeel, levermeel, taurine, choline chloride, sojameel, inositol, sodium chloride, gedroogde bonen, siliconen dioxide, magnesium stearaat, dl-alpha tocopheryl acetaat, zink oxide, thiamine mononitraat, niacinamide, riboflavine, calcium panthothenaat, pyridoxine HCL, Sodium seleniet, cyanocobalamine.

Waarschuwing:
Bij actieve dieren zijn in een enkel geval hyperactiviteit en spiertrillingen
waargenomen.


Geen producten aanwezig