Ontgifting-Trias-Heel
De OntgiftingskuurTrias-Heel is een reinigingskuur.
Trias-Heel ondersteunt het lichaam zich te ontdoen van afvalstoffen.Dagelijks staan ook onze huisdieren bloot aan allerlei externe schadelijke stoffen, zoals luchtvervuiling of straling. Maar ook afvalstoffen hopen zich in ond lichaam op. Denk hierbij aan medicijnen, stress,verkeerde voeding. De aanvoer van deze "gif"-stoffen is soms zo groot, dat het lichaam de "afvoer" slecht aankan. Het raakt overbelast en functioneert niet meer goed. Hierdoor kunnen allerlei gezondheidsklachten ontstaan, die kunnen leiden tot chronische ziekten.U kunt uw huisdier helpen zich te ontdoen van deze afvalstoffen met Trias-Heel.

Verkrijgbaar als totale kuur van 3 flesjes,  nl  1 flesje Reneel, 1 flesje Hepeel en 1 flesje Lymfomyosot. Er zijn 2 keuzes: 3 flesjes van elk 30 ml of 3 flesjes van elk 100 ml.

Dosering:
Hond en Kat: 2x daags 5 druppels liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten
Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.  
Maak de kuur helemaal af.
De Trias- Heel wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen .Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.