Detox-comp
Detox comp zet ik in om de lever te stimuleren, wat vaak nodig blijkt bij een verstoord immuunsysteem. Indien uw huisdier last heeft van een chronische aandoening,komt het vaak voor, dat afvalstoffen zich ophopen. Zeker als er veel antibiotica, pijnstillers gegeven zijn. Ook na een narcose bijvoorbeeld.
De detox comp zet ik dan in als ‘halfjaarlijkse’ reiniging.
Het bevat een uitgebalanceerde samenstelling van zowel prikkelende als opbouwende grondstoffen die ieder hun uitwerking hebben op een aspect van een bepaald uitscheidingsorgaan. Detox comp stimuleert de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam door het ondersteunen van de functie van blaas en nieren, lever, maagdarmkanaal en lymfestelsel. Na zo'n drainage kuur slaan andere ondersteunende middelen beter aan.

Verkrijgbaar in fles met 50 ml vloeistof

Dosering:
Hond: 2 x daags 5-10 druppels
Kat: 2 x daags 2-5 druppels
Geef bij chronische aandoeningen minimaal 2 x per jaar, in voor- en najaar, een drainage-kuur. 

Geef de druppels het liefst zo in de mond zonder eten 5 á 10 minuten of langer voor of na het eten Lukt dit niet, dan eventueel druppelen op een klein beetje voedsel.
Detox comp wordt geleverd met een spuit, zodat de druppels gemakkelijk zijn toe te dienen. Doe bijvoorbeeld in een eierdopje een beetje water en daarna de detox comp druppels erbij. Met de spuit kunt u dit mengsel opzuigen en aan uw huisdier geven.  
Bezig met laden...
Detox comp NML € 25,50