Bul-Original
PUUR-Digest
PUUR Digest zet ik in bij een verstoorde darmfunctie (diarree, winderigheid,opgeblazen buik), bij chronische darmklachten en bij obstipatie.  Het werkt preventief ten behoeve van een optimale darmfunctie.
PUUR Digest zorgt voor een goede consistentie van de ontlasting. Het stimuleert de darmwerking en bindt gifstoffen die zich in het maag-darmkanaal bevinden. Het zorgt op een doeltreffende manier voor vermindering van de spijsverteringsklachten en pakt zowel de oorzaak als de gevolgen van de spijsverteringsproblemen aan. Bevat Psyllium husk gemalen vezels voor opname van vocht. Bij diarree toedienen met weinig water en bij obstipatie juist met veel water. De in dit product aanwezige Probiotica zorgen voor opbouw van de darmflora.
Bentonite bindt gifstoffen. Magnesiumcitraat zorgt voor ontspanning van de darmen.N-Acetyl-Glucosamine is dé bouwstof voor het darmslijmvlies en daardoor zorgt het voor een snel herstel van de darmwand.PUUR Spijsvertering heeft een neutrale smaak, wordt goed opgenomen en kan makkelijk over het voer worden gegeven.

Verkrijgbaar in pot met 100 gram en 600 gram

Dosering:
Hond > 25kg 2 x daags 2 maatscheppen
Hond van 10-25kg 2 x daags 1,5 maatschep,
Hond < 10kg en kat 2 x daags 1 maat-schep.
1 maatschep bevat ongeveer 3 gram.

Waarschuwing:
Tijdens dracht en lactatie alleen gebruiken in overleg met behandelend dierenarts
Bezig met laden...