€ 34,10
Prijs per zak van 3,5 kg
Aantal: Bestellen
Mobility C2P+ Small Dogs van Royal Canin ondersteunt de gewrichten op een effectieve manier, waardoor de kwaliteit van leven bij een verminderde mobiliteit verbeterd wordt.

Deze brokken bevatten:
Curcumine: het belangrijkste bestanddeel van de specerij: kurkuma. Dit is onder andere bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen
Groene Thee: Dit heeft een beschermend effect op kraakbeen. Het heeft bot-behoudende eigenschappen en reguleert de cellen, die invloed uitoefenen op het gewrichtssmeer.
Gehydrolyseerd collageen: Dit levert aminozuren , die essentieel zijn voor de stabiliteit en herstel van het kraakbeen.
Uit wetenschappelijke studies blijkt, dat deze stoffen elkaars effect versterken: Ze ondersteunen de gezondheid van de gewrichten en geven een bewezen verbetering van de mobiliteit en kwaliteit van leven.
Daarnaast zijn de brokken zeer smakelijk.
Andere voordelen:
Een verlaagd fosforgehalte en daardoor geschikt voor de oudere hond.
Matig caloriegehalte en daardoor minder belasting voor de gewrichten.
Voorzien van S/O index waardoor de vorming van kristallen in de urine wordt beperkt.

Verkrijgbaar in droogvoer als 2 x 1,5 kg en 3,5 kg

Samenstelling:
Droogvoer: Maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, visolie, bietenpulp, tarwegluten, gehydrolyseerd collageen (1,5%), mineralen, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Natvoer: Vlees en dierlijke bijproducten (waarvan gehydrolyseerd collageen 0,45%), granen, oliën en vetten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen.
 

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 34,10
Prijs per zak van 3,5 kg
Aantal: Bestellen