Zoeken
Dieetvoer en Producten
Vragen kunt u
stellen door te 
klikken op 
bovenstaand
mailconsult.
0a672fcef1ce22983a10b798dd702414.jpg
€ 20,95
Prijs per pot met 90 tabletten
Aantal: Bestellen
Mobility van amiqure is een uitstekende, milde en diervriendelijk aanpak voor het bevorderen van soepele gewrichten. Het Multi-Action systeem van deze formule bestaat uit heilzame plantenextracten en andere waardevolle nutriënten, met elk een eigen of ondersteunende functie.

Verkrijgbaar in pot met 90 tabletten

Dosering:
Dagelijks 1 tablet per 7,5 kg lichaamsgewicht.
Afhankelijk van de ernst van de aandoening duurt het minimaal een maand voordat verbeteringen kunnen worden waargenomen. Na verloop van tijd kan de dosering worden gehalveerd. De tabletten zijn deelbaar. Het beste is de helft van de dosering 's ochtends te geven en de andere helft in namiddag.

Samenstelling en werkingsmechanisme:
-Glucosamine HCl, co-factoren: Vit. B6, Boron, Koper, Mangaan, Selenium : Deze stoffen spelen een rol in de opbouw en aanmaak van kraakbeen in de gewrichten.
-Salix alba extract :weldadig; bevordert soepel bewegen
-Harpagophytum (Duivelsklauw): stimuleert het immuunsysteem

Combinatiegebruik met pijnstillers:
Als u wilt overstappen van zogenaamde NSAID's (o.a. Rimadyl, Metacam of Previcox), vanwege ongewenste bijwerkingen (o.m. braken, incontinentie, lusteloosheid, diarree, eetlustgebrek), dan is het raadzaam dit te doen in overleg met uw dierenarts. Advies is om gedurende 1 week de dosering van de pijnstiller te halveren in combinatie met een volledige dosering Mobility, daarna kan veelal uitsluitend worden volstaan met Mobility.  

Verzendkosten

€ 2,95 

€ 20,95
Prijs per pot met 90 tabletten
Aantal: Bestellen